Tájékoztató a képzésekről

Tervezett két éves képzéseink nappali és esti munkarendben a 2021/2022. tanévben

_________________________________________________________________________________________________________
A Székesfehérvári SZC I. István Technikum az alábbi képzéseket indítja szeptember 1-től egyéni munkarendben:

 

Logisztikai technikus
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

 
A képzések megkezdésének feltétele: érettségi bizonyítvány.

A képzések időtartama maximum 2 év. A képzésben résztvevőkkel felnőttképzési szerződést kötünk. A képzéseken az 1. félév végén ágazati alapvizsgát kell tenni.

Az egyéni munkarendű képzés esetén heti két nap és havi egy szombat a tanítási idő, a tanítás munkanaponként 15.40 és 20.00 óra között kerül megszervezésére, szombaton 8-15 óra között.

Az egyéni tanrendű képzés ingyenes, amennyiben még csak egy szakmai végzettsége van a tanulónak (ebbe csak az államilag finanszírozott szakmai képzés számít bele, diploma sem számít). A képzési idő alatt havi 3000 Ft regisztrációs díjat kell fizetni, mely a sikeres vizsga után visszajár.

A képzésekbe előzetes tanulmány beszámítható, ezt a beiratkozás előtt kell jelezni és egyéni elbírálást igényel.

Jelentkezni a www.szfszc.hu/Felnőttek oktatása/Felnőttek szakmai oktatása menüponton keresztül vagy itt lehet. A jelentkezés után értesítjük a beiratkozás módjáról.

Az egyéni tanrendű oktatásra a beiratkozás 2021. augusztus 1-jétől kerül sor a honlapon megadott időszakban. A beiratkozáskor hozni kell az érettségi bizonyítványt, a személyi igazolványt, lakcímkártyát, adóazonosító kártyát, taj kártyát.